Idrættens Hus

Idrættens Hus er et multifunktionelt hus, som fysisk ligger sammen med Brøndby Stadion. Idrættens Hus har til formål dels at samle administrationen af en stor del af foreningerne under DIF – Dansk Idrætsforbund, dels at kunne tilbyde møde-, hotel-, restaurant- og sportsfaciliteter til deres kunder og brugere af huset.

I denne guide kan du læse mere om det 33.000 kmv store hus og de mange mødelokaler og konferencerum, hotellet, restauranten og husets særlige koncept Sæt sport til.

Møder i Idrættens Hus

Et af Idrættens Hus helt store og populære tilbud er deres mødefaciliteter. De har en lang række forskellige møderum og sale, som hver især egner sig til både små møder og helt store konferencer.

Rummene er indrettet på forskellig vis, så du har mulighed for at holde mindre møder i enten klassiske møderum eller loungeområder. Der er også store lokaler, som giver dig mulighed for at afvikle arrangementer eller konferencer med op til 3.000 deltagende.

Som de selv giver udtryk for på deres hjemmeside, så er intet møde for småt og intet for stort – hvad end det gælder et møde med en 6-10 deltagere eller som sagt op til et par tusinde.

Hvis det skal være ekstra stort, så stiller Idrættens Hus også Brøndby Hallen til rådighed. Her er der gode muligheder for såvel lyd og lys samt ikke mindst plads.

Det er muligt at booke møde- eller konferencelokaler med tilhørende forplejning eller overnatning på hotelværelserne i Idrættens Hus – mere om dette i afsnittet nedenfor.

Hotel i Idrættens Hus

Idrættens Hus valgte i sin tid at udbygge med hotelværelser, så mødegæster og andre besøgende ville have mulighed for at overnatte på matriklen.

Dette giver udvidede muligheder for dig, som afvikler møder eller konferencer i Idrættens Hus, da du hermed kan lade dine deltagere overnatte direkte i huset, hvis der er tale om et arrangement, som strækker sig over flere dage.

Hotellet har alt i alt 64 værelser, hvoraf der er 44 enkeltværelser og 20 dobbeltværelser. Blandt værelserne indgår også suiter, hvis det skal være ekstra komfortabelt.

Din deltagere eller dig selv vil som hotelgæster have adgang til Idrættens Hus’ hyggelige fælles gårdmiljø, hvor der også kan arrangeres møder efter behov og vejrforhold.

Alle værelserne på hotellet er lyse og uden rygning, så de er rene, pæne og behagelige at opholde sig i for nye gæster.

Restaurant i Idrættens Hus

Der er mulighed for at spise i husets egen restaurant, som går under det meget passende navn Restauranten Idrættens Hus.

Restauranten er åben for både husets aktive sportsfolk og deltagere på konferencer eller møder i Idrættens Hus – dog kan du også komme som almindelige restaurantgæst uden at have andre ærinder i huset, og stadig nyde godt at både mad og vin fra husets kokke og diætister.

Særligt diætisterne har Idrættens Hus fokus på, da de har valgt at oprette et tæt samarbejde mellem restaurantens dygtige kokke og nogle af landets bedste diætister – dermed har de mulighed for at tilbyde både velsmagende og samtidig sunde retter til ethvert arrangement.

Restauranten Idrættens Hus tilbyder både à la carte og menuer til større selskaber, hvor der også er rigeligt af forskellige menuer at vælge blandt, som passer til forskellige arrangementer. Du kan finde oversigterne over menuerne på husets egen hjemmeside.

Sæt sport til

Idrættens Hus tilbyder et ekstra tiltag kaldet Sæt sport til. Sæt sport til er et koncept, som giver dig mulighed for at krydre dit arrangement med et ekstra indslag til dine deltagere eller gæster.

Hvis I har lyst, kan I komme til at spille en fodboldkamp eller lignende – men det behøver ikke at være noget, der får alt for meget sved frem på panden og efterfølgende kræver bad til samtlige mødedeltagere, tværtimod.

Sæt sport til kan lige så vel udforme sig som et oplæg fra et af husets tilknyttede topatleter, eller I kan få lov at prøve kræfter med en sportsgren, I måske aldrig har prøvet før; f.eks. bueskydning.

Konceptet fungerer fint som et afbræk fra møderne eller konferencen midt på dagen, så deltagerne ikke bliver alt for trætte i hovedet for tidligt – der er også mulighed for at skræddersy et indslag, som passer til netop dit arrangement. Det kræver blot, at du tager kontakt til Idrættens Hus og fortæller om dine ønsker.

Idrættens Hus og DIF

Idrættens Hus samarbejder tæt med DIF, Danmarks Idrætsforbund, som de bor sammen med i huset. En stor del af medlemsforeningerne i DIF har kontorlokaler i Idrættens Hus, og dermed færdes mange af Danmarks topatleter også tit i bygningen.

I øjeblikket er omkring 20 af DIF’s medlemsforeninger til stede i huset, herunder DIF’s hovedorganisation, Danmarks Gymnastik Forbund, Dansk Atletik Forbund og Dansk Handicap Idrætsforbund.

En del af Idrættens Hus’ økonomisk overskud fra hotel, konferencelokaler og restaurant går direkte til de danske idrætsforeninger, som er repræsenteret under DIF. Således er du også med til at støtte den danske idræt, når du afholder et arrangement eller overnatter på hotellet i huset.