Er gymnastiksæsonen ved at være til ende, eller går gymnastiktræneren på pension, så skal der samles ind til en gave. Eller måske har du bare en ven, der er gymnastiktræner og går op i det med liv og sjæl. Så er penge til gaven ikke det eneste, du mangler, du har også brug for gode gaveidéer til gymnastiktræneren. Dem får du her på Gymnastik Portalen.

Hvad er en god gave? En god gave er en gave, modtageren bliver glad for, hvad end den er funktionel, personlig, sjov eller blot til pynt. De bedste gaver er dem, som tager udgangspunkt i gavemodtagerens liv – arbejde som fritid. Vi har samlet 5 gode gaveidéer til gymnastiktræneren herunder, og du kan finde flere på gaveinspiration.dk, hvis du har brug for mere inspiration, end du får her.

1. Gave med tryk på

Ofte når du går rigtig meget op i en hobby eller interesse, vil du gerne dele det med hele verden. Det vil gymnastiktrænere også.

Derfor er en god gave til gymnastiktræneren ting med tryk på. Tryk som signalerer, at her har du med en gymnastiktræner at gøre.

Det kan være mange forskellige ting – krus, mobilcover, sofapude, kasket, drikkedunk, T-shirt, hættetrøje, strømper, indkøbsnet, bamse. Mulighederne er mange.

Det er mulighederne for tryk også. Det kan være tekst eller illustrationer eller en blanding af begge dele. Tekst og/eller illustrationer skal naturligvis signalere, hvilken form for gymnastiktræneren instruerer i.

2. Praktiske gaver

Giver du en praktisk gave til gymnastiktræneren, vil han/hun aldrig glemme sit hold eller dig. Hver eneste gang han/hun tager afsted til træning, vil minderne om jer/dig komme frem.

En praktisk gave kan f.eks. være trænings-/gymnastiktøj, en fløjte til at kalde eleverne sammen med, en sportstaske, et armbåndsur og mange flere.

3. Personlig gave

Skal gaven til gymnastiktræneren være fra hele holdet, kan I få lavet et fotografi af jer alle sammen samlet – og evt. også træneren, hvis det kan lade sig gøre.

Få billedet indrammet, pak det ind, og giv træneren den sammen med et kort med en sjov eller sød hilsen og alle jeres navne på.

3a. Plakat

En anden personlig gave kan være en plakat. Der findes en del plakater, der beskriver trænere med meget positive og sjove ord – hjælpsom, dygtig, smilende, skør, sej, fræk osv. Om plakaten skal rammes ind, er en smagssag eller måske et spørgsmål om penge.

4. Oplevelsesgave til gymnastiktræner

Når nu sæsonen eller måske livet som træner er slut, må gymnastiktræneren holde sig i form på en anden måde.

Det kan en oplevelsesgave hjælpe med. Surfing, dykning, klatring, kajakroning, paragliding og mange andre er oplevelsesgaver, der kræver en vis form for kondition, og som er med til at holde træneren i form.

5. Ren forkælelse

Er du helt på spanden? Kan du slet ikke finde på noget at give i gave til gymnastiktræneren? En gavekurv med masser af lækkerier i går du aldrig galt i byen med.

Kender du træneren godt, ved du måske endda, hvad han/hun kan lide, så du kan komme livretter i kurven. Men ellers kan du komme delikatesser af enhver slags i kurven. Delikatesser, som træneren aldrig selv ville gå ud at købe – enten fordi de er dyre, eller fordi han/hun ikke anede de fandtes.

Sørg for, at der både er lidt til sulten og til tørsten.

5a. Spaoplevelse (måske) for to

En anden form for forkælelse kan være massage. Gymnastiktrænere kan også få ondt i muskler og led. Køb gymnastiktræneren et gavekort til et spasted, hvor det er muligt at få massage, duftterapi, boblebad og mange andre ydelser til krop og sjæl og også gerne lidt til ganen i form af måske champagne og chokolade eller lignende.

Er der masser af penge på budgettet, så få lavet gavekortet til to personer, så kan træneren tage sin partner eller en god ven med. Det er altid sjovere, når man er to.

God fornøjelse med gavejagten til gymnastiktræneren.